Huisartsen – Huisartsenpraktijk Oude Ophuis en de Vries – Montfoort

Huisartsen

Informatie over de praktijk.

Sinds 2002 is André de Vries de duo-collega van Marjon Oude Ophuis. Zij is als huisarts gaan samenwerken met Ad Staatsen, bij wie ze haar huisartsopleiding heeft afgerond. Aanvankelijk was de praktijk apotheekhoudend. Verloskundig actief is de praktijk nog steeds. André de Vries begeleidt zwangeren en doet sinds 2017 de bevallingen samen met de verloskundig actieve huisartsen in Linschoten en de verloskundigen in Woerden in dienstverband.

In 2008 zijn we vanuit het pand in de Wilhelminastraat overgegaan naar het huidige Medisch Centrum Hofplein.  Hierin werken we behalve met de 2 andere huisartsenpraktijken in Montfoort ook samen met verschillende disciplines. De huisartsen in Montfoort leveren reguliere huisartsgeneeskundige zorg. De samenwerking met andere zorgverleners in de 1e lijn in Montfoort en zorgverleners in de 2e lijn (in de ziekenhuizen) verloopt goed.

In onze praktijk zijn nog 2 artsen werkzaam; twee dagen per week, maandag en dinsdag, werkt Margot Notenboom als huisarts bij ons.

En omdat onze praktijk verbonden is aan de huisartsopleiding leiden we elk jaar een basisarts op tot huisarts.

Spreekuren hebben we alle werkdagen in de ochtend en in de middag, alleen op afspraak.