Griepvaccinatie 2022 – Huisartsenpraktijk Oude Ophuis en de Vries – Montfoort

Griepvaccinatie 2022

Op woensdagmiddag 12 oktober van 14:00-18:00u wordt de jaarlijkse griepvaccinatie weer gegeven in de huisartsenpraktijk;

 

U ontvangt de uitnodiging hiervoor begin oktober, maar noteert u wel alvast de datum in uw agenda. Deze middag is de praktijk alleen voor spoed bereikbaar.

 

Wanneer u ook een uitnodiging krijgt voor de pneumokokkenvaccinatie, kunnen deze op dezelfde middag worden geplaatst; dit zijn mensen met de geboortejaren 1953 t/m 1956, die in de afgelopen 5 jaar geen pneumokokkenvaccinatie hebben gehad. Deze beide vaccinaties staan in die periode niet in de weg voor een eventuele Covid-vaccinatie.

 

Wij vragen u deze middag met makkelijke kleding, korte mouw naar de praktijk te komen om het vaccineren makkelijker te laten verlopen. Wij vragen u ook een mondmasker te willen dragen, omdat het deze middag niet mogelijk gaat zijn 1,5meter afstand van elkaar te kunnen houden en wij graag zorgdragen om eventuele Covid-besmetting te voorkomen.

 

Heeft u ook een afspraak staan voor de covid vaccinatie? deze kan gewoon doorgaan. Het beleid van vorig jaar van 2 weken tussen de 2 vaccinaties is niet meer up-to-date.